مهاجرت ایرانی

ارائه اطلاعات و خدمات مهاجرتی و تحصیلی به خارج از کشور

مهاجرت ایرانی

ارائه اطلاعات و خدمات مهاجرتی و تحصیلی به خارج از کشور

در وب سایت مهاجرت ایرانی کلیه اطلاعات لازم در مورد کشورهای مقصد مهاجرت برای عزیزانی که قصد مهاجرت یا تحصیل در کشورهای خارجی ماندد کانادا آلمان استرالیا و ... را دارند در قالبی زیبا و قرار گرفته است. در این وب سایت میتوانید به اطلاعاتی نظیر : آخرین شرایط مهاجرت به کشورهای کانادا آلمان استرالیا و .. ، دانشگاه های معتبر کشورها ، اطلاعات عمومی هریک از کشور ها ، آب و هوا و ... دسترسی یابید.

۶ مطلب در تیر ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

سرمایه گذاری ایالت  کبک 2016 

 

برنامه مهاجرت از طریق سرمایه گذاری استان کبک،  یکی از پر طرفدارترین برنامه های مهاجرتی کانادااست.این برنامه مهاجرتی کانادایی به مهاجران سرمایه گذاری واجد شرایط و اعضای خانواده شان این اجازه را می دهد با سرمایه گذاری مبلغی بالغ بر 800.000 دلار کانادا از طریق انتقال وجه به واسطه یک موسسه مالی معتبر، اقامت دائم کانادایی خود را به دست آورند.

 

دور جدید ارسال تقاضای سرمایه گذاری کبک آغاز شده است.زمان در نظر گرفته شده برای دریافت درخواست های مهاجرتی از این طریق، از 30 می 2016 تا 28 فوریه 2017 می باشد و ظرفیت در نظر گرفته شده برای پدیرش درخواست ها نیز 1900 نفر می باشد.

 

موارد لازم برای مهاجرت به کبک از طریق سرمایه گذاری:

دارایی خالص حداقل 1.6 میلیون دلاری

وجود سابقه مدیریتی

سرمایه گذاری در ایالت کبک

 

مزایای مهاجرت به کبک از روش سرمایه گذاری

دریافت اقامت بدون شرط

سرمایه گذاری مطمئن و راحت 

اعطای اقامت به تمام اعضای خانواده

با در نظر گرفتن اینکه ظرفیت برنامه سرمایه گذاری کبک محدود بوده در دور قبلی بازگشایی ظرفیت ها به سرعت پر شد، پیشنهاد می شود تا سرمایه گذاران علاقه مند در اسرع وقت درخواست خود را به همراه مدارک مورد نیاز آماده نمایند تا بتوانند در فرصتی که برای اخذ اقامت از این طریق باقی است، درخواست خود را به صورت کامل ارسال نمایند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر  صفحه  مهاجرت به کبک از طریق سرمایه گذاری  و صفحه سرمایه گذاری کبک 2016  را ملاحظه فرمایید

 


  • مهاجرت ایرانی
  • ۰
  • ۰

استان های کانادا

کشور کانادا از 10 استان یا ایالت و 3 قلمرو (Territory ) تشکیل شده است.تفاوت اصلی استان های کانادا و قلمرو ها در این است که استان ها یا ایالت های کانادا تا حدود زیادی در وضع و اجرای قوانین مستقل از دولت مرکزی هستند و خیلی از قوانین یک ایالت با ایالت دیگر کانادا متفاوت است. اما در مورد قلمرو ها اینگونه نیست در واقع قلمرو ها در کانادا بر خلاف استان ها به طور کامل از دولت فدرال کانادا دستور گرفته و قوانین فدرال را اجرا می نمایند و در واقع یک ناحیه یا حوزه ای از دولت مرکزی محسوب می شوند.در این بخش از وب سایت مهاجرت ایرانی به معرفی استان های کانادا می پردازیم.

قلمروهای شمال غربی Northwest Territories ، یوکان Yukon و نوناووت Nunavut نام 3 قلمروی کانادا هستند.

 

برای مشاهده استان ها و اطلاعات مربوط به آنها به صفحه استان های کانادا مراجعه فرمایید

 


  • مهاجرت ایرانی
  • ۰
  • ۰


یکی از راه های کسب اقامت دائم آلمان اخذ بلو کارت Blue Card  یا کارت آبی آلمان است.در ﭘﯽ ﮐﻤﺒﻮد ﻧﯿﺮوی ﮐﺎری و ﻧﯿﺎز اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ EU ﺑﻪ ﻧﯿﺮوی اﻧﺴﺎﻧﯽ ﮐﺎر در ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﭼﺸﻢ‌اﻧﺪاز اﻗﺘﺼﺎدی ﮐﺸﻮرهای ﻋﻀﻮ اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ ﮐﻪ ﺷﺎﻣﻞ ۲۷ ﮐﺸﻮر اروﭘﺎﯾﯽ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ، در ﺳﺎل ۲۰۰۷ ﻣﯿﻼدی اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ ﺑﺎ الهام از طﺮح ﮔﺮﯾﻦ ﮐﺎرت ﯾﺎ ﮐﺎرت ﺳﺒﺰ دوﻟﺖ آﻣﺮﯾﮑﺎ طرح و ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ‌ای و ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎه از ﻧﻤﺎد ﭘﺮﭼﻢ اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ ﮐﻪ ﺑﻪ رﻧﮓ آﺑﯽ اﺳﺖ ﺗﺤﺖ ﻧﺎم Bluecard  ﯾﺎ همان (ﮐﺎرت‌آﺑﯽ) اراﺋﻪ ﻧﻤﻮد ﮐﻪ طﯽ آن ﻧﯿﺮوهای ﮐﺎری و ﻣﺘﺨﺼﺺ ﻏﯿﺮاروﭘﺎﯾﯽ ﺑﺘﻮاﻧﻨﺪ در ﻗﺎﻟﺐ اﯾﻦ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺑﻪ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮐﺸﻮرهای ﻋﻀﻮ اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ، ﺑﻐﯿﺮ از ﮐﺸﻮرهای اﻧﮕﻠﺴﺘﺎن، اﯾﺮﻟﻨﺪ و داﻧﻤﺎرک ﮐﻪ از ﺷﺮﮐﺖ در اﯾﻦ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺧﻮدداری ﻧﻤﻮدﻧﺪ، مهاجرت‌ﮐﺎری داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ.نخستین کشوری که تا کنون بیشترین استقبال را از این طرح نموده همان قدرت برتر اقتصادی اتحادیه اروپا یعنی آلمان است.

بلو کارت اتحادیه اروپا در ابتدا برای 4 سال صادر می شود, و یا برای یک دوره قرداد کار شما با کارفرما در اختیار شما قرار می گیرد.در طول دو سال ابتدایی حضور در آلمان, هرگونه تغییر شغل در اروپا باید با هماهنگی و تایید سازمان مهاجرت کشور باشد.

 

 

طبق قوانین در آلمان اداره اتباع خارجی هر ایالت فقط در صورتی میتواند برای متقاضی کارت آبی صادر کند، که آن متقاضی قبلا خود را در حوزه آن اداره اتباع خارجی، ثبت نام کرده باشد.یا به عبارت دیگر، متقاضیانی که خارج از آلمان هستند، نمیتوانند به صورت مستقیم و از خارج مرزهای آلمان درخواست کارت آبی برای اقامت در آلمان کنند، بلکه ابتدا باید درخواست ویزای کاری کنند (جهت دریافت اطلاعات در این مورد به صفحه ویزای کار آلمان مراجعه فرمایید) و پس از دریافت ویزای کاری وارد آلمان شوند

برای کسب اطلاعات کاملتر از صفحه مخصوص بلو کارت یا کارت آبی آلمان دیدن فرمایید.

 


  • مهاجرت ایرانی
  • ۰
  • ۰

ویزای شینگن

ویزای شینگن

۲۶ کشور عضو معاهده شینگن می باشند: آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت، یونان، لیختن اشتاین و سوئیس.

ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و) و ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن،کره جنوبی و مالزی نیازی به گرفتن ویزای شینگن ندارند و می‌توانند به مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.

چهار نوع ویزای شینگن وجود دارد که اکثرا ویزای مورد درخواست ایرانی‌ها، ویزای توریستی و نوع C آن می باشد. ویزای نوع A ویزای ترانزیت است؛ یعنی مسافر نمی‌تواند از فرودگاه خارج گردد، فقط می‌تواند در یکی از فرودگاه‌های شینگن پرواز خود را عوض نموده و به کشوری در خارج از شینگن برود. ویزای نوع B ویزای عبور می باشد؛ یعنی مسافر می‌تواند از فرودگاه خارج شده و از شینگن به عنوان منطقه عبوری استفاده کند تا از طریق زمینی خود را به کشوری در خارج از محدوده شینگن برساند. ویزای نوع D ویزای بلندمدت می باشد که معمولا بازرگانان از آن استفاده می ‌کنند تا بتوانند چندین بار به شینگن وارد و با از آن خارج شوند.

با راه ‌اندازی سیستم «وی آی اس» که سامانه اطلاعات ویزای کشورهای عضو شینگن است، اطلاعات جامع ویزاها در این سیستم ثبت می ‌شود و در مرزهای ورودی شینگن در اختیار مقامات مرزی قرار می‌گیرد که سبب گردید قوانین اخذ ویزا و ورود به شینگن یکپارچه ‌تر گردید.

 

تعیین وقت سفارت و مصاحبه

به یاد داشته باشید که قبل از آماده کردن مدارک ، برای تعیین وقت سفارت اقدام نمایید. درخواست تعیین وقت با توجه به سفارت کشور مورد نظر، به صورت حضوری، تلفنی یا اینترنتی به مسافر داده می‌شود. بهتر است از ۲ ماه قبل سفر ، برای تعیین وقت سفارت اقدام نمایید. 

 

برای دریافت اطلاعات کاملتر به صفحه ویزای شینگن مراجعه فرمایید.

 


  • مهاجرت ایرانی
  • ۰
  • ۰


چرا سرمایه گذاری در استرالیا ؟ 
بر اساس اطلاعات منتشره توسط مراکز آماری معتبر اقتصاد قوی و متنوع استرالیا یکی از 5 اقتصاد رو به رشد و منعطف دنیا می باشد. اقتصاد استرالیا با داشتن ارتباط تنگاتنگ با اروپا، استرالیا و امریکا تضمین شده است. همچنین استرالیا جزو سومین اقتصاد بزرگ دنیا در زمینه صادرات انرژی می باشد
وجود بیش از 18 هزار شرکت خارجی در استرالیا اثبات کننده این ادعا می باشد. از لحاظ قوانین و مقررات استرالیا بهترین کشور با بالاترین رتبه قرار گرفته است
براساس آمار منتشر شده توسط بانک جهانی 2013، استرالیا دومین کشور از لحاظ آسانی در راه اندازی یک تجارت اعلام شده است. استرالیا ششمین کشور بزرگ دنیاست که شامل قاره اقیانوسیه، جزیره تاسمانی و تعدادی جزیره کوچک دیگر می باشد

جهت اخذ ویزاهای ذیل متقاضیان بایستی شرایط خاصی را که در زیر تشریح شده داشته باشند:

ویزای موقت سرمایه گذاری و نوآوری در کسب و کار (زیرگروه 188)
ویزای دائم سرمایه گذاری و نوآوری در کسب و کار (زیرگروه 888)
ویزای صاحبان کسب و کار (زیرگروه 890)
ویزای سرمایه گذاری (زیرگروه 891)
ویزای صاحبان کسب و کار از طریق اخذ اسپانسر ایالتی/منطقه ای (زیرگروه 892)
ویزای سرمایه گذاری از طریق اخذ اسپانسر ایالتی/منطقه ای (زیرگروه 893)

ویزای سرمایه گذاری (زیرگروه 891) 
این ویزا یک ویزای اقامت دائم محسوب می گردد. با داشتن این ویزا شما قادر هستید که تا 5 سال به و از استرالیا سفر نمایید . در صورتی که شما و شریک زندگیتان با هم ، بمدت 4 سال در استرالیا سرمایه گذاری کرده باشید ، می توانید توسط این ویزا در آنجا زندگی نمایید.  خانواده شما نیز در صورتی که شما موفق به اخذ این ویزا شده باشید می توانند از طریق این ویزا اقدام نمایند. این ویزا به عنوان مرحله دوم ویزای موقت سرمایه گذاری (زیرگروه 162) محسوب می گردد.



دیگر اطلاعات شرایط سرمایه گذاری استرالیا:

·        علاقمندان جهت سرمایه گذاری در کشور استرالیا می بایست مبلغ ۱٫۵۰۰٫۰۰۰ دلار استرالیا را دارا باشند.

·        این مبلغ که بعنوان دارایی ذکر شد به مدت ۴ سال سپرده گذاری می شود و قابل برداشت. نیست اما بعد از مدت ۴ سال این مبلغ به عنوان شروع کردن یک بیزینس پس داده می شود تا علاقه مندان کار خود را جهت فعالیت شروع نمایند

·        برای مهاجرت به استرالیا جدولی جهت امتیاز بندی معین شده است که می بایست ۶۵ امتیاز را داشته باشند.

·        داشتن تجربه کاری در یک بیزینس بسیار اهمیت دارد زیرا فعالیت در این زمینه به معنای مدیریت کردن است.

·        متقاضی، در ۲ سال قبل از درخواست ویزای استرالیا 2.5 میلیون دلار استرالیا داشته باشد

برای اطلاعات کاملتر به صفحه مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری مراجعه نمایید.


  • مهاجرت ایرانی
  • ۰
  • ۰

مهاجرت به استرالیا از طریق کار و تخصص

از جمله راه های مهاجرت به استرالیا، مهاجرت از طریق کار و تخصص می باشد. متقاضیان مهاجرت از این روش، میتوانند از طریق ویزای ۱۸۹ استرالیا،  ویزای ۱۹۰ استرالیا یا ویزای ۴۸۹ استرالیا اقدام نمایند. این سه روش برای متقاضیانی است که به دنبال اخذ اقامت دائم استرالیا برای خود و خانواده خود از طریق مهارت و تخصص هستند.
ویزای ۱۸۹ استرالیا و ویزای ۱۹۰ استرالیا به افرادی تعلق می گیرد که قصد از طریق نیروی کار و تخصص و به همراه خانواده به استرالیا مهاجرت کرده و با اخذ اقامت دائم استرالیا، در این کشور زندگی، کار و تحصیل کنند. با دریافت ویزای اقامت دائم استرالیا، شخص از مزایای مدیکر استرالیا (طرح درمان ملی) بهره مند می گردند.همچنین می توانند با کسب شرایط لازم، درخواست شهروندی استرالیا بدهند.

ویزای ۴۸۹، برای متقاضیانی است که نتوانستند از طریق دو ویزای فوق امتیاز لازم را به دست آورند.
در ویزای
۴۸۹، دولت استرالیا یک ویزای موقت ۴ ساله به متقاضی اعطا می نماید که برای تبدیل آن به اقامت دائم، فرد باید طبق تعهدش، مدت ۲ سال در یک استان کم جمعیت تعیین شده زندگی کند و یکسال از این زمان را به صورت تمام وقت در آنجا کار کند
در ویزای
۱۸۹ و ویزای ۱۹۰ فرد متقاضی، اقامت دائم استرالیا یا همان اقامت دائم کاری ( مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص) را کسب می نماید اما ویزای ۴۸۹، یک ویزای موقت است که در صورت رعایت شرایط، تبدیل به اقامت دائم می گردد
در هر سه دسته بندی امتیاز لازم برای واجد شرایط بودن
۶۰ امتیاز می باشد

برای اطلاع از انواع دیگر ویزا ها در استرالیا به صفحه انواع ویزای استرالیا مراجعه فرمایید.

جهت دریافت اطلاعات کاملتر به صفحه مهاجرت به استرالیا از طریق کار و تخصص مراجعه فرمایید.

  • مهاجرت ایرانی